SERVEIS

DISSENY CORPORATIU

[Logotips, targetes de visita, manuals corporatius]

En l’actualitat, la gran diàspora de la comunicació i la imatge fa que siga necessari ser visible en el món empresarial.

Cada professional, entitat o empresa te una identitat pròpia que la diferència de la resta. Des dels serveis que ofereix, els principis i filosofia que aplica, l’àmbit cultural i geogràfic on s’engloba i les persones que la conformen. Totes són característiques úniques i intransferibles que les fan ser distintes.

La nostra tasca com a dissenyadors gràfics serà crear i desenvolupar una marca gràfica o logotip que cree un impacte visual que t’identifiqui i diferenciï de la resta.

Contacta amb nosaltres para més informació.

[CLARA PELLICER] Disseny de la marca corporativa per al centre d’estètica Clara Pellicer en Carcaixent: Logotip, rètol, targetes de visita i targetes regal.

PUBLICITAT

[Rètols, cartells, catàlegs, flyers, tríptics, targetons, targetes de regal]

Elegir el medi publicitari adequat segons la necessitat que es tingui es de capital importància per complir els objectius fixats en cada empresa.

Per tal de comunicar, promocionar o donar-se a conèixer treballem diferents suports gràfics publicitaris: cartells, rètols, flyers, postals, CDs, samarretes, etc.

Proposa’ns la teua idea. Para més informació posa’t en contacte amb nosaltres.

[LEUKONERS – Allà on el vent] . Fotografia, disseny i maquetació del disc.

IL·LUSTRACIÓ

[Creació de qualsevol element gràfic: vinils decoratius, il·lustracions personalitzades…]

La versatilitat de la il·lustració està present en multitud de formats i àmbits del món de l’art i el disseny gràfic.

L’Ús d’aquestes s’estén pel camp editorial, la publicitat, les animacions, les galeries d’art… Les il·lustracions son pràcticament omnipresents.

La il·lustració vectorial a partir d’esbossos a mà alçada i fotografies serà el nostre punt de partida per crear qualsevol element gràfic que es desitge.

Fem il·lustracions personalitzades per encàrrec, que podem imprimir i estampar sobre pràcticament qualsevol suport: vinils, paper fotogràfic, pòsters, samarretes, postals de regal, etc. Proposa’ns la teua idea, siga la que siga.

[INFLUENCER] Il·lustració by Redroom & Samaruk.

Us invitem a entrar a la  nostra botiga.  

Contacta'ns

Si t’ha agrada el nostre treball i necessites la nostra ajuda, no dubtes en contactar amb nosaltres.

9 + 10 =

error: Content is protected !!