SERVEIS

DISSENY CORPORATIU

Logotips, targetes de visita, manuals corporatius

En l’actualitat, la gran diàspora de la comunicació i la imatge fa que siga necessari ser visible en el món empresarial.

Cada professional, entitat o empresa te una identitat pròpia que la diferència de la resta. Des dels serveis que ofereix, els principis i filosofia que aplica, l’àmbit cultural i geogràfic on s’engloba i les persones que la conformen. Totes són característiques úniques i intransferibles que les fan ser distintes.

La nostra tasca com a dissenyadors gràfics serà crear i desenvolupar una marca gràfica o logotip que cree un impacte visual que t’identifiqui i diferenciï de la resta.

Contacta amb nosaltres para més informació.

[CLARA PELLICER] Disseny de la marca corporativa per al centre d’estètica Clara Pellicer en Carcaixent: Logotip, rètol, targetes de visita i targetes regal.

PUBLICITAT

Rètols, cartells, catàlegs, flyers, tríptics, targetons, targetes de regal

Elegir el medi publicitari adequat segons la necessitat que es tingui es de capital importància per complir els objectius fixats en cada empresa.

Per tal de comunicar, promocionar o donar-se a conèixer treballem diferents suports gràfics publicitaris: cartells, rètols, flyers, postals, CDs, samarretes, etc.

Proposa’ns la teua idea. Para més informació posa’t en contacte amb nosaltres.

[LEUKONERS – Allà on el vent] . Fotografia, disseny i maquetació del disc.

IL·LUSTRACIÓ

Samarretes, vinils decoratius, il·lustracions personalitzades.

La versatilitat de la il·lustració està present en multitud de formats i àmbits del món de l’art i el disseny gràfic.

L’Ús d’aquestes s’estén pel camp editorial, la publicitat, les animacions, les galeries d’art… Les il·lustracions son pràcticament omnipresents.

La il·lustració vectorial a partir d’esbossos a mà alçada i fotografies serà el nostre punt de partida per crear qualsevol element gràfic que es desitge.

Fem il·lustracions personalitzades per encàrrec, que podem imprimir i estampar sobre pràcticament qualsevol suport: vinils, paper fotogràfic, pòsters, samarretes, postals de regal, etc. Proposa’ns la teua idea, siga la que siga.

[INFLUENCER] Il·lustració by Redroom & Samaruk.

Us invitem a entrar a la  nostra botiga.  

Contacta'ns

Si t’ha agrada el nostre treball i necessites la nostra ajuda, no dubtes en contactar amb nosaltres.

15 + 10 =

error: Content is protected !!