SERVEIS

DISSENY CORPORATIU

[Logotips, targetes de visita, manuals corporatius]

En l’actualitat, la gran diàspora de la comunicació i la imatge fa que siga necessari ser visible en el món empresarial. Cada professional, entitat o empresa te una identitat pròpia que la diferència de la resta; des dels serveis que ofereix, els principis i filosofia que aplica, l’àmbit cultural i geogràfic on s’engloba i les persones que la conformen… totes són característiques úniques i intransferibles que les fan ser distintes. La nostra tasca com a dissenyadors gràfics serà crear i desenvolupar una marca gràfica o logotip que cree un impacte visual que t’identifiqui i diferenciï de la resta. Contacta amb nosaltres para més informació.

[CLARA PELLICER] Disseny de la marca corporativa per al centre d’estètica Clara Pellicer en Carcaixent: Logotip, rètol, targetes de visita i targetes regal.

PUBLICITAT

[Rètols, cartells, catàlegs, flyers, tríptics, targetons, targetes de regal]

Elegir el medi publicitari adequat segons la necessitat que es tingui es de capital importància per complir els objectius fixats en cada empresa. Per tal de comunicar, promocionar o donar-se a conèixer treballem diferents suports gràfics publicitaris: cartells, rètols, flyers, postals… Proposa’ns la teua idea. Para més informació posa’t en contacte amb nosaltres.

[REINA DE FAQUES] Disseny del logo, cartell i imatge de les FACA 2019.

IL·LUSTRACIÓ

[Creació de qualsevol element gràfic: vinils decoratius, il·lustracions personalitzades…]

La versatilitat de la il·lustració està present en multitud de formats i àmbits del món de l’art i el disseny gràfic. L’Ús d’aquestes s’estén pel camp editorial, la publicitat, les animacions, les galeries d’art… Les il·lustracions son pràcticament omnipresents.
La il·lustració vectorial a partir d’esbossos a mà alçada i fotografies serà el nostre punt de partida per crear qualsevol element gràfic que es desitge. Fem il·lustracions personalitzades per encàrrec, que podem imprimir i estampar sobre pràcticament qualsevol suport: vinils, paper fotogràfic, pòsters, samarretes, postals de regal…
Proposa’ns la teua idea, siga la que siga.

 [#ELLIE 2020] Fan Art. Vinil muntat sobre foam,  25 x 25 cm.

Contacta'ns

Si t’ha agrada el nostre treball i necessites la nostra ajuda, no dubtes en contactar amb nosaltres.

12 + 12 =