Aquest any Red ROOM disseny participa de nou a l’EXPOcarrer que organitza les FACA al carrer Pare Marchena (Carcaixent). Durant totes les festes podreu gaudir de l’exposició amb obres d’artistes locals.

[Invasió 3.0] és una il·lustració impresa sobre lona 200 cm x 150 cm.

El gran final de la pel·lícula La Invasió dels ultracossos (Invasion of the Body Snatchers de Philip Kaufman, 1978) protagonitzada pel recentment guardonat, Donald Shuterland, és una de les imatges més icòniques al cinema del gènere de la ciència- ficció de terror de la dècada dels ’70. Referent cinèfil que no volia perdre l’ocasió per il·lustrar.

La Terra és envaïda per unes llavors procedents de l’espai exterior. Mentre la gent dorm, les llavors substitueixen a la humanitat. A través de unes beines desenvolupen duplicats perfectes de tots els individus, mentre les víctimes humanes van convertint-se en pols i desapareixen.

Basada en la novel·la The body Snatchers de Jack Finney, publicada en 1955, va tenir la seua primera adaptació al cel·luloide un any després per Don Siegel. El remake de Kaufman, més o menys fidel a la trama original, va fer una lectura més universal i apolítica de la història (el mal és aliè a l’espècie humana, ve de l’espai exterior…) En canvi, la marcada visió anti-comunista del director nord-americà  Siegel en la dècada dels ’50, delatava la situació geopolítica del moment entre EEUU i el bloc comunista, on el missatge era pràcticament una advertència clara: “vigila al teu veí, podria ser un enemic ocult, un comunista!”

#lesfaca # #Carcaixent #Expocarrer2019 #invasionofthebodysnatchers #redroomdisseny #ilustració #illustration #ilustración #diseño #design #dissenygràfic #diseñográfico #graphicdesign #digitalart #illustrator #posterdesign

error: Content is protected !!